Verzending en Retourneren

Verzenden en bezorging

> Wat zijn de verzendkosten?

Wij bieden gratis verzending bij bestellingen vanaf €250-. Bij bestellingen onder de €250,- zijn de verzendkosten slechts €8,95,- voor Nederland en €10,00 voor België.

> Staat van het product voor het retourneren:

 Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

> Wat zijn de levertijden?

Momenteel hanteren wij voor Nederland een levertijd van 2-3 werkdagen en voor België een levertijd van 3-5 werkdagen. Bij de producten wordt de verwachte levertijd ook vermeld van dat desbetreffende product. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een bevestiging per e-mail. 

 

> Bezorgen jullie ook in België?

Ja, wij bezorgen ook in België. Wij hanteren voor België een levertijd van 3-5 werkdagen

> Bezorgen jullie ook in andere landen?

Wij bezorgen in Nederland en België. 

 

 

> Ik heb een beschadigd/niet compleet product ontvangen. Wat kan ik doen?

Wij verzoeken je om contact met ons op te nemen per e-mail (info@indoorart.nl). Omschrijf hierin duidelijk wat er aan de hand is en vul de omschrijving aan met een duidelijke foto van het desbetreffende artikel. We zullen ons uiterste best doen om je e-mail binnen 1 werkdag te beantwoorden.

 

Retourneren

> Binnen welk termijn kan ik mijn product retourneren?

Bij Indoorart.nl heb je 30 dagen retourrecht. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@indoorart.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

 

> Wat moet ik doen om mijn product te retourneren?

Vul het formulier in en mail het naar onze klantenservice. Je bent niet verplicht om het modelformulier te gebruiken. Het herroepingsrecht geldt ook zonder modelformulier. De retourkosten zijn voor eigen rekening. 

 

U kunt uw bestelling retour sturen naar onderstaand adres:

Indoorart.nl

Rietkreek 15

3823 JS Amersfoort(NL)

 

> Krijg ik de verzendkosten ook retour?

Indien je verzendkosten hebt betaald en de volledige bestelling retourneert, dan krijg je ook de verzendkosten retour.

 

> Hoe moet ik mijn product inpakken om het terug te sturen?

Producten dienen goed en degelijk verpakt retour gestuurd te worden, inclusief de oorspronkelijke aankoopnota. De producten mogen niet gebruikt zijn en dienen in originele staat geretourneerd te worden. Ook dient de complete verpakking aanwezig te zijn. 

 

> Wanneer ontvang ik mijn geld retour?

Restitutie en/of creditering zal doorgaans plaatsvinden binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending. 

 

> Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de eventueel aan ons betaalde verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@indoorart.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Download het herroepingsformulier

Hier vindt je ons herroepingsformulier terug.

Download retour formulier